OK20: Afstemningen er i gang

I dag kl. 12 blev afstemningen om elektrikernes nye overenskomster sat i gang. Afstemningen foregår digitalt og varer 3 uger.

25.03-2020 Cecilie Eltong Mogen

Efter 2 måneders forhandlinger på 30 overenskomster på det private område er det tid til at stemme ja eller nej til forligene. Et flertal af Dansk El-Forbunds Hovedbestyrelse anbefaler et ja. Uanset hvad du vil stemme, opfordrer Dansk El-Forbund til, at du bruger din ret som medlem af en OK-fagforening.

Se hvad du stemmer om

På okdef.dk kan du se resultaterne fra forhandlingerne på overenskomsterne:

Hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål i øvrigt til enten forligene eller afstemningen, kan du kontakte din lokalafdeling.

Sådan foregår afstemningen

Du modtager et link til afstemningen via din mailadresse. For at stemme skal du logge ind med din fødselsdato og den valgkode, du får tilsendt i samme mail.

Hvis vi ikke har din mail, vil du modtage en SMS og ellers et fysisk brev i løbet af ugen.

Du kan også stemme med dit NemID login her:

Vigtigt med en høj svarprocent

For at vise styrken i vores faglige fællesskab er det vigtigt, at du stemmer. Mind gerne dine kolleger om at få stemt – uanset om det er et ja eller nej til forligene.

I Dansk El-forbund vil vi i løbet af de næste par uger ringe rundt og minde jer om at få stemt.

For som forbundsformand Jørgen Juul Rasmussen siger:

Jeg anbefaler klart, at du stemmer ja, og det gør jeg sammen med et flertal i Hovedbestyrelsen. Men det er dit valg – det er op til dig. Det er et vigtigt valg. Lad os nu vise styrken i vores faglige fællesskab. Så stem og bestem.

Development: HJEMMESIDER.DK