Benny Yssing

Benny Yssing

Næstformand

 

Benny Yssing er uddannet elektriker ved Kruse og Mørk i Brønderslev og blev aktiv i Dansk El-Forbund i sit første læreår i 1987. Derudover har han arbejdet ved elektrikeren i Aså og ved Mølbjergs rugeri i Vrå.

Han startede sin faglige aktive karriere som lærlingeformand i Brønderslev afdeling og i kreds 7, som bestod af afdelingerne Skagen, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev som Dansk El-Forbund havde på det tidspunkt. Efter endt uddannelse blev han uddannelsessekretær i afdelingen og kredsen.

Benny har arbejdet for Dansk El-Forbund siden 2002. Først som konsulent med fokus på teknologi og blev på kongressen i 2006 valgt som forbundssekretær. I 2007 blev han leder for uddannelse, teknologi og ungdom på forbundskontoret i København. I 2018 blev Benny valgt som næstformand i Dansk El-Forbund, hvor han bl.a. repræsenterer Dansk El-Forbund i en række bestyrelser og udvalg.

Siden 2010 har Benny deltaget i overenskomstforhandlingerne for Dansk El-Forbund, hvor han har repræsenteret lærlinge og uddannelsesområdet. Han har blandt andet været med til forhandlingerne og tilblivelsen af kompetencefonden. Ved dette års forhandlinger er det første gang, at han sidder med ved forhandlingsbordet som en del af forbundsledelsen, der udover Benny består af formand Jørgen Juul Rasmussen og næstformand Jens-Olav Pedersen. 

Development: HJEMMESIDER.DK